direct beschikbaar

Testzadel Barefoot Soft Walk maat 1

Vorige Artikel 13 van 30 Volgende
10,00 (inclusief 21% btw)
Leverings informatie
Verzending NL 15,99 voor heen & terug
Verzending BE&DE 25,58 voor heen & terug
Levertijd afhankelijk van de aanvragen voor je

Testzadel Barefoot Soft Walk boomlooszadel

Maat: 1 
Kleur: zwart

Inhoud testpakket:

Zadel, pad, 2 singels en binnenkort een testinformatiemap. Het zadel wordt standaard geleverd met maat M pommel. Extras als beugels, beugelriemen en een andere maat pommel kun je bij bestellen op de testpakket pagina.

Huur testzadel:

Minimale testperiode is 1 week, maximaal 5 weken. Voor de eerste week testen betaal je € 10,- huur, voor iedere week extra betaal je € 15,- huur. Heb je een testzadel gehuurd en koop je na afloop bij ons het zadel? Dan krijg je de huur in korting terug!

Verzendkosten testzadel:

Hiernaast betaal je de verzendkosten voor het transport van het testzadel naar jou heen en terug. Dit is een bedrag van €15,99 (Nederland) en 25,58 (België) voor een verzekerde verzending waarvoor getekend dient te worden heen en terug. Dit bedrag wordt bij afronding van je aanvraag aan de bestelling toegevoegd. Het retourlabel sturen we aan het einde van je testperiode per mail toe, deze moet je zelf printen!

Waddeneilanden toeslag:

Omdat de verzendkosten naar Waddeneilanden hoger zijn als andere plaatsen in Nederland. Kun je in het keuze menu aangeven dat jouw adres zich op een Waddeneiland bevind. Dan brengt de shop 20 euro extra kosten in rekening. Je kunt uiteraard ook aanklikken dat je adres zich niet op een Waddeleiland bevind, terwijl dat wel zo is. Maar in dat geval verzenden we je testzadel niet tot de 20 euro is bijbetaald. 

Afhalen in 's-Heerenberg (Achterhoek GLD) of Boven-Leeuwen GLD:

Wanneer je het testzadel wil afhalen in kan je ook online de aanvraag doen, we nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor het afhalen van het testzadel en maken bij het afhalen direct een afspraak voor het terug brengen.

Nadat u het testpakket heeft aangevraagd:

Na ontvangst van uw aanvraag/bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging van de aanvraag en zonodig de betaal info. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een betaalbevestiging. Gevolgd door een verzendbevestiging zodra het testpakket voor u beschikbaar is.

Levertijd testzadel:

De levertijd van een testpakket is gemiddel genomen 1-2 weken, in het najaar en de winter is het rustig in het voorjaar en de zomer druk. Mail voor de actuele levertijd, want deze kan continue verschillen. We streven altijd naar een zo snel mogelijk levering, maar soms is er plots veel vraag naar een model en kan het even duren.

Start testperiode:

De testperiode start op de dag van ontvangst, mocht je niet thuis zijn geweest wanneer de pakketdienst langs kwam dan start je testperiode dus een dag later.

Retour zenden testzadel:

De retourzending vindt plaats via Post NL. Het retourlabel krijg je van ons per email toegestuurd, deze moet je zelf kunen printen! Het pakket moet je na je testperiode weer netjes inpakken en dichttapen met 5cm brede pakkettape. Daarna verwijder je de oude adressticker en plak je de nieuwe retoursticker/label op de doos. Je pakket is nu klaar voor verzending en kan worden afgegeven bij PostNL/Bpost. Bij PostNL/Bpost hoef je niet te betalen, want met de retourlabel is het pakketje al gefrankeerd. Wel zal de PostNL medewerker de barcode scannen en je een verzendbewijs overhandigen wat je moet bewaren. 

Vragen:

Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar info@becidor.nl, bellen of whatsappen naar 06-39755891. Ook wanneer u vragen heeft tijdens uw testweek.

Zadelpasservice:

Let op, twijfelt u of u zelf in staat bent het zadel te passen en te testen? Dan adviseren wij u onze zadelpasservice aan te vragen!

© 2010 - 2020 Becidor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel