Een normaal dekje gebruiken?

We krijgen regelmatig de vraag of "normale dekjes" onder de Barefoot-zadels gebruikt kunnen worden. Omdat die vaak veel leuker en modieuzer gekleurd zijn dan de saaie zwarte en bruine pads van Barefoot. We begrijpen dat mensen vaak al een collectie van hele mooie dekjes hebben, of graag wat mooie dekjes willen kopen die ze het liefste ook onder hun Barefoot zouden willen gebruiken. Maar het is echt erg belangrijk om een pad met inlages onder je Barefoot te gebruiken, lees hier waarom.

Optie 1:
Wil je toch graag normale dekjes gebruiken, dan kun je deze eventueel TUSSEN je pad en je zadel in leggen. Zodat de pad direct op de rug van je paard(je) blijft liggen en de ruggengraat goed vrij kan blijven houden, maar je toch het mooiere dekje onder je zadel kunt zien liggen. Let wel: wanneer je gaat stapelen met een extra laagje tussen zadel en pad, neemt de kans op schuiven toe.

Optie 2:
Een half pad met inlages, een klein dekje met inlages die alleen onder het drukverdelende deel van het zadel ligt. Hierover heen leg je een normaal dekje. Zodat je zadel aan de zijkanten wel beschermt blijft tegen zweet en je toch je mooie "normale" dekje onder je zadel hebt liggen. Mogelijke half pads staan hieronder:

Sorteer op
© 2010 - 2020 Becidor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel