Zijn er bijpassende toebehoren bij de Startrekk zadels verkrijgbaar?

Ja! Die zijn er. Startrekk zadels worden gemaakt door Deuber. Zij maken ook bijpassende toebehoren voor al hun zadels. Er zijn bijpassende beugelriemen, beugels, fenders, singels, vilt pads en hoofdstellen met teugels verkrijgbaar. Alle western zadels worden standaard geleverd met bijpassende fenders en beugels. Maar mocht er ooit één beschadigen of kapot gaan, dan is het mogelijk weer een nieuwe bij te bestellen in hetzelfde leer. 

Singels:
Deuber heeft een dressuur en western singel. Beide singels zijn anatomisch gevormd. Deze worden gemaakt van dezelfde leersoorten als de zadels en zijn dus qua kleur perfect bijpassend. Het is zelfs mogelijk op de singel dezelfde soort tooling (leersnijwerk) aan te brengen als op je zadel.

Vilt pads:
Sinds begin 2018 maakt Deuber ook eigen pads van vilt. Er zijn 3 modellen, barok, western en veelzijdigheid. Deze zijn leverbaar in 3 kleuren vilt en kunnen worden afgewerkt met 6 verschillende kleuren leer. 

Hoofdstellen en teugels:
Deuber maakt van speciaal soft feel leder super zachte hoofdstellen. Het leer heeft dezelfde luxe uitstraling als de zadels wat ervoor zorgt dat het zeer mooi bij elkaar past. Er zijn veel verschillende hoofdstellen verkrijgbaar: met bit en bitloos, met open of gesloten teugels en in de stijlen Western, Engels en Barok.

Wat maakt Startrekk/Deuber niet?
Niet alles heeft Startrekk zelf. Maar gelukkig zijn er bedrijven die ook toebehoren maken voor Startrekk zadels. Zo maakt Grandeur net als voor Barefoot en diverse andere merken boomloze zadels perfect op maat gemaakte pads met inlages en pads zonder inlages voor Startrekk zadels. Bij Christ kunnen we lamsvel zadelbontjes, complete zadelovertrekken (zalea's) en lamsvel pads met en zonder inlages voor je Startrekk zadel bestellen. 

Sorteer op
© 2010 - 2020 Becidor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel