EDIX zadel kopen

Als je erover denkt een EDIX zadel te kopen dan adviseren we je het volgende aankoopproces te volgen. Je kunt uiteraard bij ons online een zadel zo bestellen, maar we geven er de voorkeur aan dat je het zadel laat passen door middel van zadelpasservice en eventueel ook nog na afloop test. Ben je ervaren met boomloze zadels dan zou je kunnen kiezen het zadel alleen te testen. Bij aankoop via testen/passen geven we je daarom ook een korting. 

Waarom?

Boomloze zadels passen gemakkelijker op vele paarden. Dus waarom zou je dan het zadel laten passen? Dit komt door de unieke eigenschappen van ieder model, vulling, singelsystemen, maten. We hebben graag dat je een zadel koopt waar je lang plezier van hebt en niet na een half jaar onttevreden over bent omdat het net niet perfect ligt of een klein beetje schuift, of jij net niet lekker zit.  Met de zadelpasser kijk je welk model het beste past en waar jij goed in zit, zodat je lang plezier van het boomloze zadel gaat hebben. 

Aankoopproces:

Stap 1: Informeer jezelf over boomloze zadels, hoe deze functioneren, passen en zitten
Stap 2: verdiep je in de unieke eigenschappen van EDIX 
Stap 3: Nodig een zadelpasser uit voor zadelpasservice.
Stap 4: Vraag na de zadelpasservice, indien gewenst, nog een testzadel aan voor het zadel wat uit de zadelpasservice is gekomen.
Stap 5: Je bestelt het zadel en wij leveren het. 
Stap 6: Na 1 maand hebben we telefonisch contact hoe het gaat.
Stap 7: Na 6 maanden hebben we telefonisch contact over de ontwikkelingen van je paard met het zadel.
Stap 8: Na 1 jaar maak je een afspraak voor zadelcontrole en hiermee kan je je garantie tevens met 1 jaar verlengen. Kosten bedragen 29,- exclusief reiskosten. 

 

 

Becidor.eu EDIX onderhoud

Meer informatie:

© 2010 - 2020 Becidor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel