Sluiten

Categorieën

Filters

  Little Bit

  De Little Bit slowfeeders zijn ontworpen door Machteld Oudshoorn van het Paarden Kenniscentrum. Ze zijn bedoeld om het natuurlijk eetgedrag bij een paard te stimuleren. Stimuleren van het foerageergedrag  Waarom zou je je natuurlijk eetgedrag stimuleren? Het spijsverteringskanaal van het paard is gebouwd op ruwvoer (gras, hooi, maar ook takjes) Toon meer

  Eigenschappen

  Prijs

  -
  1 Product
  ophangband

  ophangband

  Handige ophangband om je Little Bit slowfeeder m...
  Op voorraad
  8,95*

  De Little Bit slowfeeders zijn ontworpen door Machteld Oudshoorn van het Paarden Kenniscentrum. Ze zijn bedoeld om het natuurlijk eetgedrag bij een paard te stimuleren.

  Stimuleren van het foerageergedrag 

  Waarom zou je je natuurlijk eetgedrag stimuleren? Het spijsverteringskanaal van het paard is gebouwd op ruwvoer (gras, hooi, maar ook takjes) en 16 uur per dag fourageren (eten). Een zeer afwijkend rantsoen kan resulteren in gezondheid en welzijnsproblemen, denk aan maagzweren, koliek en stalondeugden. Een slowfeeder laat je paard zijn ruwvoer langzaam en rustig eten, het is een veilige oplossing tegen overgewicht en diverse gezondheid- en welzijnsproblemen.

  Voordelen Little Bit hooitassen

  De Little Bit hooitassen zijn verkrijgbaar in 3 maten, 4kg, 8kg en 12kg en zorgen voor:
  - een blij paard
  - een gezond paard
  - veilig gebruik
  - makkelijk in gebruik
  - en zijn maatschappelijk verantwoord

  De tassen worden geleverd inclusief gebruiksaanwijzing.

  Geproduceerd in Europa

  Little Bit hooitassen worden geproduceerd in Europa, Nederland. Het product legt geen wereldreis af om in onze winkel te komen en heeft daardoor een kleinere belasting op het milieu als hooitassen die uit andere werelddelen komen. 

   

  Recycling

  Voor de productie van Little Bit hooitassen worden oude materialen hergebruikt en gevormd tot een nieuw product. 

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »