0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Foto kortingscode Becidor

  Fotokorting

  Maak kans op een kortingscode van €5,-!

  Maak met je bij ons gekochte product kans op een kortingscode van €5,- voor je volgende bestelling! Hoe? Dat leggen we hier uit:

  Gezocht foto's!

  Voor onze website zijn we continue opzoek naar goede kwaliteitsfoto's van onze producten waarop ze in gebruik zijn bij paarden en of pony's. Zodat we geinteresseerde in de producten nog beter kunnen laten zien, hoe het product eruit ziet of werkt. Nu maakt bijna iedereen die een paard of pony heeft graag foto's van zijn paardenvriend! En als daar een hele goede mooie foto tussen zit met een product van ons, dan kan je die naar ons mailen. Wij beoordelen of de foto geschikt is voor onze site. Als we de foto kunnen gebruiken ontvang je een kortingscode van €5,- ter besteding bij je volgende bestelling in onze webshop. We zijn zowel opzoek naar foto's met als zonder ruiter.

  Hoe werkt het:

  1. Je hebt een mooie foto met een product van ons gevonden of gemaakt.
  2. Je mailt hem naar [email protected]
  3. Wij streven er naar om binnen 48 uur je te laten weten of we de foto kunnen gebruiken. Dan mailen we je ook meteen de kortingscode.
  4. Na ontvangst van de kortingscode kan je die direct gebruiken op onze website, de kortingscode blijft onbeperkt geldig.
  5. Wij zetten op jouw foto een watermerk met onze naam, hiermee voorkomen we dat andere bedrijven/webshops de foto van onze website kopieren. 
  6. Zodra de foto op onze website staat sturen we je een link, dan kan je het zelf zien ;)
  7. Als je wil kunnen we de toegezonden foto ook delen op Instagram en daarin jouw account taggen. Stuur in dat geval even mee wat je instagramaccount naam is. 

  Niet iedere foto is geschikt voor de website, om je niet teleur te hoeven stellen een paar tips:

  Tip 1: Hoge resolutie
  De foto moet een hoge resolutie hebben en niet "korrelig" eruit zien. Als je een hele goede camera hebt op je mobiel kan je een foto maken met je mobiel, maar de meeste foto's met je mobiel gemaakt zijn niet geschikt. De onderstaande foto heeft een te lage resolutie.

  Tip 2: Scherp
  De foto moet scherp zijn, een wazige foto kunnen we niet gebruiken op onze site. Deze foto is bewogen:

  Tip 3: Zorg dat het product goed zichtbaar is
  Het product moet goed zichtbaar zijn. Voorbeeld super mooie foto, maar we kunnen het product niet goed zien:

  Tip 4: Mooie achtergrond
  Kies een mooie achtergrond. Voorbeeld, mooie foto en paard, maar niet zo'n mooie achtergrond:

  Tip 5: Vergeet geen lichaamsdelen van je paard
  Zorg dat het paard goed in beeld is, niet zoals op deze foto dat de oren van het paard zijn vergeten ;)

  Tip :. Zorg dat je paard of pony vrolijk kijkt!
  Laat je paard vrolijk kijken, op deze foto had mijn haflinger Cinthia niet zo'n zin in fotos maken. Dat ziet er niet zo leuk uit.

  Tip 7: Goed(e) licht/belichting
  Maak foto's bij voorkeur met natuurlijk zonlicht. Niet zoals op de foto dat het eigenlijk al te donker is en de foto moest worden gemaakt met flits. Of de tweede foto, die is de foto overbelicht, ook niet goed.

   

  Tip 8: Schoon en geen kale plekjes
  Zorg dat je paard of pony netjes schoon gepoetst is op de foto en dat mocht je paard een bultje, wondje of kale plek hebben deze niet zichtbaar is op de foto. Dat zeflde geld voor het product wat op de foto staat, deze mag niet vies of kapot zijn.

  Tip 9: Fotograaf
  Vraag als de foto is gemaakt door een fotograaf, of deze het goed vindt dat de foto wordt gepubliceerd op onze site. Het logo van de fotograaf mag indien gewenst op de foto staan.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »