Sluiten

Categorieën

Filters

  Retour stappenplan

  1 Retourzending doorgeven

  Kondig je retourzending bij voorkeur aan in ons retourportaal. Je krijgt dan meteen een retour retouretiket welke 6,99 kost. We weten dan dat je pakketje eraan komt en houden in de gaten dat hij goed arriveert. Zodat we daarna je retourzending snel kunnen verwerken. De kosten voor het retouretiket brengen we in mindering op het retour te storten bedrag.

  Liever zelf een verzendetiket kopen? Meld je pakketje dan aan per email [email protected]. Vermeld:

  • je ordernummer
  • de producten die je gaat retour zenden

  Je mag ook de voorbeeld tekst voor het herroepen gebruiken.

   

  2 Retourformulier

  Vul het retourformulier in op je computer of telefoon en mail het aan [email protected]. Of druk het retourformulier af, vul hem in en stop hem in het pakketje.

   

  3 Pakketje inpakken

  Gebruik bij voorkeur de originele doos. Stop de producten netjes in de doos. Voeg eventueel het geprinte retourformulier toe. Sluit de doos met 5cm brede pakkettape, niet met dun plakband.

   

  4 Adresseren en afzender vermelden

  Plak het van ons ontvangen retouretiket of het retour adres op de doos. Vermeld wanneer je geen retouretiket van ons gebruikt ook een "afzender ordernummer". Je kunt het adres & nummer ook op de doos schrijven als je geen printer hebt. 

   

  5 Afgeven bij de pakketdienst

  Breng het pakket naar de juiste pakketdienst. Bewaar het afgiftebewijs!
   

   

  6 Retourbetaling

  Binnen 14 dagen na het doorgeven van je retourzending ontvang je je retour betaling. Hiervoor moeten we wel je retourzending in goede orde hebben ontvangen, of het afgiftebewijs van je hebben gekregen per mail [email protected].

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »