Startrekk zadel kopen?

Op zoek naar een boomlooszadel van zeer hoge kwaliteit? Dan ben je bij Startrekk aan het juiste adres. Startrekk is onderdeel van de firma Deuber en Partner die naast Startrekk boomloze zadels ook zadels met boom maken. Ze maken barokke, western, engelse en endurance zadels onder de merknamen Barock, Western, Maxima en Quantum. Zowel hun boomloze als boom zadels moeten aan zeer hoge kwaliteits eisen voldoen. Ze worden ontwikkeld door experts en uitgebreid getest voordat ze definitief in het assortiment worden opgenomen. Startrekk gebruikt hoge kwaliteit leersoorten die veel stevigheid bieden aan het zadel. De zadels zijn flexibel, want het zijn boomloze zadels, maar bieden toch stevigheid aan de ruiter en gaan door de hoge kwaliteit jaren mee en behouden al die tijd hun pasvorm. 

"A once in a lifetime experience"
Afgaande op onze Startrekk klanten en fanatieke gebruikers is het kopen van een Startrekk zadel een "once in a lifetime experience". Je gaat er namelijk jaren plezier van hebben. Startrekk zadels zijn het neusje van de zalm in de categorie boomloze zadels en ze zijn grotendeels naar eigen voorkeur te bestellen. Je hebt keuze uit verschillende leersoorten, leerkleuren en leersnijwerk.

Voor aankoop:
Wij geven er de voorkeur aan dat je voordat je een Startrekk zadel koopt een Startrekk laat passen door onze zadelpasser of een zadel test uit onze testservice. Het zou erg jammer zijn als later blijkt dat je zadel niet past. Als je de zadelpasser laat komen en nav haar bezoek een Startrekk koopt krijg je van ons 100 euro korting op je zadel. Als je een Startrekk zadel hebt getest, dan krijg je van ons de huur van dit zadel in korting op het gekochtte Startrekk zadel. 

Levertijd:
Omdat de zadels in zo veel kleuren, leersoorten en leersnijwerk verkrijgbaar zijn is het helaas niet mogelijk alle opties op voorraad te hebben. Dit betekent dat de meeste zadels een levertijd hebben van 10 a 12 weken. Stuur ons een email voor de actuele voorraad die snel leverbaar is, via info@becidor.nl. 

Leenzadel:
Kies je voor een zadel met lange levertijd en heb je geen "oud" zadel meer? Neem dan contact op om te overleggen of we je kunnen voorzien van een leenzadel. 

Uitproberen:
Als je nieuwe zadel geleverd wordt mag je het zadel 2 weken uitproberen op je paard of pony vanaf de dag van ontvangst. Mocht het niet bevallen dan kan het zadel retour gezonden worden en krijg je het aankoopbedrag terug. Stuur hiervoor uiterlijk de 14de dag na ontvangst ons een email met de mededeling dat het zadel retour komt. Uiteraard kunnen wij de retourzending alleen accepteren als er netjes met het zadel is omgegaan. Kapotte of beschadigde zadels worden niet terug genomen. De Voorwaarde voor deze service is dat je vooraf Startrekk zadelpasservice of een testzadel hebt gehad, tussen het testzadel of de zadelpasservice en de aanschaf mag maximaal één maand beslissingstijd zitten. Een zadel gekocht zonder zadelpasservice of testzadel mag niet worden uitgeprobeerd. Ze mogen wel gepast worden op de paardenrug, maar niet mee worden gereden. 

© 2010 - 2020 Becidor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel