Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzendkosten paardenvoer

  • verzending alleen naar Nederland en België
  • je betaald verzendkosten afhankelijk van het totale gewicht van je bestelling
  • geen gratis verzending vanaf 99/149 euro
  • verzending met DPD of DHL


  Voor paardenvoer gelden andere verzendkosten als de rest van de producten. Dit komt doordat een zak paardenvoer vaak 15 a 20 kg weegt. Hierdoor kunnen we maar 1 of 1,5 zak in een pakketje doen, een pakketje mag namelijk maximaal 30kg wegen. Anders krijgt de pakketbezorger fysieke klachten. Je zou zeggen dan kunnen er wel 2 zakken van 15 kg in één doos, maar probleem, die doos weegt ook wat en moet extra stevig zijn om 30kg paardenvoer te kunnen dragen. Dus in totaal wordt het pakketje dan te zwaar. 

  Pakketdiensten:

  Voor het verzenden van paardenvoer maken wij gebruik van 2 verschillende pakketdiensten:

  • DPD
  • DHL (voor de pakketjes tussen 19 en 22kilo)

  Levertijd paardenvoer:

  De DPD pakketdienst komt iedere dag. Om de verzendkosten van pakketjes tussen 19 en 22 kilo lager te houden verzenden we deze met DHL. DHL komt op dinsdag en vrijdag ochtend. Daarom staat er bij paardenvoer vermeld "verwachtte levertijd circa 1-4 werkdagen". Is jou pakketje tussen de 19 en 22 kilo, dan verzenden we hem op dinsdag of vrijdag ochtend. Weegt je pakket minder of meer dan gaat hij met DPD mee en deze pakketten worden dagelijks afgehaald. Het kan ook zijn dat je bestelling bestaat uit 2 pakketten, waarvan 1 zak 20kilo, 1 zak 15kilo en 1 liksteen 3kilo. In zo'n geval wordt je complete bestelling in 2 pakketjes van DHL verzonden en gaat dus op dinsdag of vrijdag ochtend bij ons weg. 

  Splitsen van voerzakken:

  Om verzendkosten te besparen splitsen we een zak paardenvoer indien nodig over 2 pakketten. Hiermee houden we de verzendkosten lager, dus is goed voor je portemonnee. Zakken worden altijd pas gesplitst indien nodig, na bestelling, dus je krijgt nooit een zak die hier al 3 weken gespitst klaar ligt, het product is dus net zo vers als een ongesplitste zak. Heb je voorkeur welke zakken we splitsen, vermeld dit dan bij opmerkingen in je bestelling.

  Verpakking paardenvoer:

  Afhankelijk van je bestelling wordt het paardenvoer in een doos geleverd of in een zak. We hergebruiken lege zakken als verpakkingsmateriaal om volle zakken te verzenden naar klanten. Zo zijn ze dubbel beschermd, hergebruiken we verpakkingsmateriaal en houden we de verpakkingskosten laag. Let op op deze verpakkingszakken, dus de buitenste zak, staat vaak een ander product als je hebt besteld. Wanneer je de buitenste zak verwijdert tref je daaronder de zak met het bestelde product aan. De verpakkingszak wordt met tape dicht geplakt en is daaraan te herkennen, de nieuwe zak is tape vrij van tape. 

  GEEN GRATIS verzending van paardenvoer:

  De verzendkosten van paardenvoer zijn dus meer dan bij andere bestellingen, je betaald per pakket. Maar ook wanneer je meer als 99,- of 149,- euro aan paardenvoer bestelt betaal je verzendkosten! Dit omdat er dan vele pakketjes nodig zijn. 

  Verzendkosten paardenvoer thuisbezorgd:

  Bij ieder paardenvoer artikel staat bij "specificaties" een actueel overzicht van de verzendkosten voor Nederland. Voor België liggen deze iets hoger, deze worden weergegeven in het bestelproces. 

  Pallet bezorging:

  Vanaf afname van 230 kilo paardenvoer wordt het paardenvoer thuisbezorgd op een pallet. Dit is een stuk voordeliger in verzendkosten, dus zeker de moeite waard wanneer je wat meer verbruikt. Pallets worden op vrijdag verzonden. 

  Afhalen:

  Afhalen van voer is mogelijk in 's-Heerenberg en of bij mijn vader in Boven-Leeuwen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »